DC4AC - RO

 
Îndrăgim performerii pentru că dăruiesc valoare expemplară
SiglaMare
    
Conștientizarea și adoptarea unei atitudini potrivite pentru reușita construcției unui viitor întemeiat pe ideea de dublă carieră reprezintă un factor cheie de succes în această întreprindere personală. Iar, cu cât acest fapt este conștientizat și asumat încă de la începutul carierei competiționale în sport (dar nu numai!), cu atât șansele de izbândă în această probă a vieții devin mai mari.
Personalitățile care au reușit să obțină această dublă performanță, sportivă și profesională, reprezintă reperele cheie pentru motivarea tinerilor sportivi să adopte atitudinea câștigătoare în această competiție cu miza unui viitor personal plin de împliniri.
În această secțiune a site-ului promovăm poveștile de succes ale acestor personalități, cu scopul de a vă motiva pe voi tinerii sportivi, dar și de a-i face mai conștienți pe cei din jurul lor (fani, prieteni, părinți, antrenori,  etc.) de valoarea adoptării unei atitudini și unui stil de viață, potrivit performanței în dubla carieră. Un sportiv care are alternative de realizare personală și în afara sportului, este mai liniștit și mai capabil de performanță decât unul stresat de viitor!
În această secțiune prezentăm atât materiale realizate de către noi cât și alte articole din presă sau interviuri realizate de către alți autori.
 

Ivan Patzaichin - Campionul si Promotorul Deltei Dunarii

Ivan Patzaichin: "Vreau să reconectăm oamenii de natură și avem ca instrument-cheie canotca. Canotca va deveni un mesager al Deltei."
 
Ivan Patzaichin este omul pe care nu se poate sa nu-l cunoști. Sportiv remarcabil, antrenor de succes și antreprenor cu inițiativă Ivan Patzaichin  se autodefinește ca fiind un ”om normal, norocos”. În interviul acordat în exclusivitate BusinessAge, Ivan Patzaichin vorbește despre antreprenoriat social, Deltă și Romania, proiectul prin care promovează România și turismul liniștit.
 

Campionul olimpic inventator și antreprenor ...

Posted by Researchers4Humanity on Thursday, March 17, 2016
 
.
 
 

Povesti de succes

EUFLG

 

Cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene
 

Calendar DC4AC

January 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cronica DC4AC - Romania

20 octombrie: Mai mult decat o conferinta ... CREAM OPORTUNITATI !

TargSiFormare

Cauta evenimente